Om oss ...

Gruppbild Snabblån låna kredit lån weblån


Netfinans.se lånar inte ut några pengar.

Netfinans.se har sedan 2008 skrivit, sammanställt och publicerat material om lånerelaterade ämnen. För- och nackdelar med olika lånetyper. Möjligheter och fallgropar samt hur man går tlllväga för att låna på Internet och informerat besökarna om många olika svenska lånealternativ som erbjuds på Internet.

En stor del av de listade och medverkande bankerna och låneinstituten har direktlänkar till sina ansökningssidor på vår webbplats. Det innebär i samtliga fall att de ingått avtal direkt med oss - eller indirekt via sk. nätverksföretag - om detta.

Netfinans.se erbjuder inte finansiell rådgivning och ger inte heller råd. För detta bör besökaren kontakta sin finansiella rådgivare. Vi svarar dock på frågor som rör webbplatsen och dess innehåll via telefon eller email.

För Netfinans.se är besökaren fullständigt anonym. Eventuellt affärsavtal sker mellan kund och bank/låneinstitut. Vi frågar aldrig om namn, personnummer, mejladress, telefonnummer eller bostadsadress. Inga mejl eller telefonsamtal från och med enskilda besökare lagras eller sparas. Se även
Säkerhetspolicy - Cookies

Webbplatsen är en gratistjänst som finansieras av de medverkande bankerna och låneinstituten där ersättning utgår för beviljade lån alternativt ansökningar från besökare som kommit via vår webbplats.


OBS.Varje enskild långivare ansvarar för riktigheten i den information och de villkor som framgår av deras respektive webbplats.


Hem
Netfinans.se ©2008 -2018